Snakehead for fundraiser : Foto di attualità

Snakehead for fundraiser

WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: John Rorapaugh, director of sustainability at ProFish, share a sample of a snakehead dish with Laurel Bryant, right, during a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Didascalia:
WASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: John Rorapaugh, director of sustainability at ProFish, share a sample of a snakehead dish with Laurel Bryant, right, during a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)
Calcola prezzoVisualizza carrello
Data di creazione:
28 gennaio 2013
N. Editorial:
160362456
Restrizioni:
Contatta l'ufficio locale per informazioni su qualsiasi tipo di uso commerciale o promozionale.
Tipo di licenza:
Rights-managedLe licenze dei prodotti rights-managed impongono specifiche restrizioni sull'utilizzo, tra cui quelle relative a dimensioni, posizionamento, durata d'uso e distribuzione geografica. Ti verrà chiesto di inviare informazioni sull'utilizzo previsto del prodotto, che saranno utilizzate per determinare l'ambito di uso consentito per la concessione dei diritti.
Fotografo:
The Washington Post / Collaboratore
Collezione:
The Washington Post
Attestazione:
The Washington Post/Getty Images
Max. dimensione file:
5.616 x 3.744 px (71,32 x 47,55 cm) - 200 dpi - 3 MB
Info sulla liberatoria:
Senza liberatoria.Ulteriori informazioni
Fonte:
The Washington Post
Nome oggetto:
SNAKEHEADS

Parole chiave

Immagine protetta da copyright. Getty Images si riserva il diritto di adire le vie legali contro i fruitori non autorizzati di questa immagine o clip e chiedere il risarcimento dei danni per le violazioni del copyright. La disponibilità di questa immagine non può essere garantita fino al momento dell'acquisto.
John Rorapaugh director of sustainability at ProFish share a sample... Foto di attualità 160362456Campione,Chesapeake Bay,Composizione orizzontale,Gala di beneficenza,Interessi dell'uomo,Joe,Piatto,Risorse sostenibili,Stati Uniti d'America,Tony,Washington DCPhotographer Collection: The Washington Post 2013 The Washington PostWASHINGTON, D.C., JANUARY 28, 2013: John Rorapaugh, director of sustainability at ProFish, share a sample of a snakehead dish with Laurel Bryant, right, during a fundraiser for the Oyster Restoration Project in the Chesapeake Bay at Tony and Joe's Seafood Place at the Washington Harbour. Chefs make gourmet meals out of snakeheads and other local fish caught in the Chesapeake Bay. The aim is to raise money for oysters, and to promote snakeheads so seafood distributors can better market this abundant fish. (Photo by ASTRID RIECKEN For The Washington Post via Getty Images)