Inside A Wagyu Beef Processing Plant, Cattle Farm And Beef Restaurant As Pricey Wagyu Steaks Are Abe's Answer to Cheap Imports
Workers cut beef slabs at a meat processing facility operated by Agris-One Co., a unit of Meat Companion Co., in Wako, Saitama Prefecture, Japan, on Wednesday, March 12, 2014. Wagyu farmers are betting that rising wealth in Asia will expand the market for premium beef and quadruple annual exports to 25 billion yen ($240 million) by 2020. Photographer: Tomohiro Ohsumi/Bloomberg via Getty Images
ACQUISTA UNA LICENZA
Come posso utilizzare questa immagine?
475,00 €
EUR
DETTAGLI
Restrizioni:
Contatta l'ufficio locale per informazioni su qualsiasi tipo di uso commerciale o promozionale.For editorial use only. Additional clearance required for commercial or promotional use, contact your local office for assistance. Any commercial or promotional use of Bloomberg content requires Bloomberg's prior written consent.
Attestazione:
N. Editorial:
482106171
Collezione:
Bloomberg
Data di creazione:
12 marzo 2014
Data di upload:
Tipo di licenza:
Info sulla liberatoria:
Senza liberatoria. Ulteriori informazioni
Fonte:
Bloomberg
Nome oggetto:
JAPAN WAGYU